20/7/12

Presentació del llibre 'Terra Alta, Molt de fato'

La presentació del llibre Terra Alta Molt de fato, editat per l'Associació Cultural La Bresca d'Arnes, tindrà lloc aquest proper dimarts dia 24 a dos quarts de dotze del migdia a la seu del Col·legi de Periodistes de Tortosa.

"Terra Alta. Molt de fato" és un llibre en el qual hem estat treballant els darrers dos anys. Parla de la nostra comarca, dels nostres pobles, no pretén ser una guia turística al us, ho fa des d'una visió diferent i renovadora.

Aquest es el primer llibre fet a la comarca que recull els dotze pobles en un sol volum. Està escrit per 13 autors de la comarca,  que amb total llibertat ens expliquen el que per ells es i representa l'història i les vivències del seu poble.

El pròleg del llibre l'ha fet l'historiador i catedràtic  Josep Serrano Daura i la introducció per l'historiadora Neus Pallarés.

Consta de quasi 200 imatges fetes des de una perspectiva diferent a la típica foto de les guies turístiques i compta també amb il·lustracions de la pintora i litògrafa Muntsa Cabetas.

A l'acte de presentació tenim confirmada la presencia del President del Consell Comarcal de la Terra Alta, Carles Luz.

També hi assistiran varis dels escriptors que hi han participat: Neus Pallarés, Felip Fucho, Antonia Serres, Pere Rams, Miquel Villagrasa, Teresa Maria Comellas, i també de l'autor de les fotografies Francesc Martinez.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ditxos de Sant Antoni de Gandesa 2014

Sexta Fira del Tocino de Caseres

25è aniversari del Consell Comarcal de la Terra Alta

Subhasta de la llenya de Sant Blai

Presentació de 'La passió' de Vilalba dels Arcs 2013

Contacta amb ROL

Contacta amb ROL